Optocht 2020

 Geachte deelnemers, 

op advies van de veiligheidsraad en gemeente is besloten dat de optocht van oirsbeek op zondag niet doorgaat.

De Parkuule en de Sjepene hebben samen besloten om maandag de optocht te organiseren.

Inschrijving voor alle deelnemers uit Oirsbeek en Amstenrade  10-12.00 uur bij in de VRIE.

Vooraankondiging optocht in Oirsbeek.

Traditioneel trekt op carnavalszondag 23 februari  de optocht weer door de Oirsbeekse straten. Ook dit jaar zal de optocht starten in de Mozartstraat en via In de Moel en de Oppevenerweg de Bellenkamp in gaan. Ze vervolgt haar weg door de Dorpstraat, langs de Markt de Oirsbekerweg op naar het ontbindingspunt op de Oirsbekerweg bij Partycentrum De Oirsprong. Langs deze weg een vriendelijk verzoek aan de inwoners in deze straten om deze datum te noteren en de optochtroute autovrij te houden en rekening te houden met parkeren! Alvast dank!

Dit jaar hopen we natuurlijk weer op veel deelnemers om ons prinselijk trio, Jeugdprinses Sterre I,  Jeugdprins Zef I en Prins  Martin I, te vergezellen in deze prachtige bonte stoet. Inschrijven voor de optocht kan  bij het inschrijfpunt, Cafe in de Vrie op carnavalszondag, van 11.00 - 13.00 uur.

Inschrijven kan ook nu al door het inschrijfformulier te downloaden via  www.desjepene.com Volledig ingevulde formulieren kunnen gemaild worden naar  optocht@desjepene.com  Dit moet dan wel voor 22 februari in ons bezit zijn. U krijgt dan het inschrijf nummer toe gemaild. Schrijft u op de dag zelf in dan krijgt u het meteen mee.

Alvast veel creativiteit en plezier gewenst!

Klik op inschrijvingoptocht 2020 voor het inschrijfformulier te downloaden.

inschrijvingoptocht 2020.