Optocht 2019

Uitslag optocht 2019

Einzelgänger.

Kleine groep.

Midden groep.

Grote groep.

Praalwagens.

 

Klik op inschrijvingoptocht 2019 voor het inschrijfformulier te downloaden.

inschrijvingoptocht 2019.

Vooraankondiging optocht in Oirsbeek.

 

Traditioneel trekt op carnavalszondag 3 maart de optocht weer door de Oirsbeekse straten. Ook dit jaar zal de optocht starten in de Mozartstraat en via In de Moel en de Oppevenerweg de Bellenkamp in gaan. Ze vervolgt haar weg door de Dorpstraat, langs de Markt de Oirsbekerweg op naar het ontbindingspunt op de Oirsbekerweg bij Partycentrum De Oirsprong. Langs deze weg een vriendelijk verzoek aan de inwoners in deze straten om deze datum te noteren en de optochtroute autovrij te houden en rekening te houden met parkeren! Alvast dank!

Dit jaar hopen we natuurlijk weer op veel deelnemers om ons prinselijk trio, Jeugdprinses Lotte I,  Jeugdprins XaviI en Prins Dave I, te vergezellen in deze prachtige bonte stoet. Inschrijven voor de optocht kan  bij het inschrijfpunt, Cafe in de Vrie op carnavalszondag, van 11.11 - 13.11 uur.

Inschrijven kan ook nu al door het inschrijfformulier te downloaden via  www.desjepene.com Volledig ingevulde formulieren kunnen gemaild worden naar  optocht@desjepene.com  Dit moet dan wel voor 3maart in ons bezit zijn. U krijgt dan het inschrijf nummer toe gemaild. Schrijft u op de dag zelf in dan krijgt u het meteen mee.

Alvast veel creativiteit en plezier gewenst!

www.desjepene.com