Leef vastelaovesvrung,

 

Door de maatregelen rondom de Coronacrisis moeten we besluiten nemen over onze activiteiten in het komend seizoen. We moeten en willen onze verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat er geen mensen ziek worden op onze activiteiten. We moeten kunnen garanderen dat we mensen bij elkaar kunnen brengen op anderhalve meter afstand, die alleen op reservering en zittend mogen aansluiten en daarbij niet mogen zingen. Bij de activiteiten die u van ons gewend bent is dat lastig. Daarbij lopen we het risico dat we iets organiseren dat door hogerhand op het laatste moment afgelast kan worden. Bovendien kunnen we minder mensen laten aansluiten, waardoor kaartjes te duur kunnen worden.

 

Voor een nieuw prinselijk trio is dat geen aantrekkelijke gedachte. Daarom hebben we besloten komend jaar geen nieuw trio uit te roepen. Het prinselijk trio van het vorig seizoen, Prins Martin I, Jeugdprinses Sterre en Jeugdprins Zef zullen ook komend seizoen de scepter zwaaien.

 

Carnaval zal er komen, wij zullen dan ook blijven zoeken naar activiteiten die we wél kunnen organiseren, afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.

Blijf onze Facebookpagina en Website in de gaten houden!

 

CV De Sjepene