nieuws

Voor alle kinderen van Oësjbik;

Knutsel, bouw, teken of schilder een carnavalswagen!

Maak van die wagen

een foto, kijk bij de uitleg waar je hem heen moet sturen!

Wij maken van alle foto's een filmpje voor op Facebook.

Zo kan heel Oirsbeek op carnavalszondag via Facebook onze optocht bekijken en hebben we toch nog een beetje carnaval!

Veel plezier en ALAAF! 

optocht 2021.pdf

GENEET MIT DE SJEPENE

Mail voor dinsdag 26 januari 18:00 uur  ->> betaal ->> bezorgd op zaterdag 30 januari 

Geniet van een heerlijke carnavaleske versnapering voor slechts €5,-- voor 4 stuks of €1,50 per stuk! 

Bestel via het mailadres cupcake@desjepene.com onder vermelding van naam, adres en mobiele telefoonnummer, hierna krijg je een tikkie en na betaling is de bestelling geplaatst.

Bestel voor dinsdag 26 januari 18:00 uur! Binnen Oirsbeek krijg je deze za 30 januari door de jeugdraad geleverd. Woon je buiten Oirsbeek dan laten we je weten waar je ze kunt afhalen.

Geniet deze carnaval samen met ons bij een kop koffie van deze heerlijke cupcake!

Leef vastelaovesvrung,

 

Door de maatregelen rondom de Coronacrisis moeten we besluiten nemen over onze activiteiten in het komend seizoen. We moeten en willen onze verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat er geen mensen ziek worden op onze activiteiten. We moeten kunnen garanderen dat we mensen bij elkaar kunnen brengen op anderhalve meter afstand, die alleen op reservering en zittend mogen aansluiten en daarbij niet mogen zingen. Bij de activiteiten die u van ons gewend bent is dat lastig. Daarbij lopen we het risico dat we iets organiseren dat door hogerhand op het laatste moment afgelast kan worden. Bovendien kunnen we minder mensen laten aansluiten, waardoor kaartjes te duur kunnen worden.

 

Voor een nieuw prinselijk trio is dat geen aantrekkelijke gedachte. Daarom hebben we besloten komend jaar geen nieuw trio uit te roepen. Het prinselijk trio van het vorig seizoen, Prins Martin I, Jeugdprinses Sterre en Jeugdprins Zef zullen ook komend seizoen de scepter zwaaien.

 

Carnaval zal er komen, wij zullen dan ook blijven zoeken naar activiteiten die we wél kunnen organiseren, afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.

Blijf onze Facebookpagina en Website in de gaten houden!

 

CV De Sjepene